B&D Lærebrett er et Android nettbrett tilpasset skolen. Det leveres med TabPilot som lar deg ta kontroll på nettbrettene elevene bruker. 

Lærebrett under kontroll

B&D Lærebrett  har de nødvendige spesifikasjonene som kreves for bruk i skolen uten å være ekstravagant i ytelse eller design. Med sin 10 " skjerm med 1280 X 800 pcs, NVIDIA firekjernes prosessor, 8,5 timer batterikapasitet, HDMI port for kobling til projektor og HDTV tilbyr B&D Lærebrett en miks av god ytelse og mange bruksmuligheter. Med tastatur og hodetelefoner som tilbehør er B&D Lærebrett et effektivt digitalt verktøy for bruk i undervisningen.

B&D Lærebrett leveres med TabPilot styresystem ferdig installert. Med TabPilot tar lærerne full kontroll over nettbrettet. Dette sparer skolen og den enkelte lærer for masse arbeid. Integrasjonen med TabPilot gir læreren full kontroll på innholdet og hva som skal være tilgjengelig for eleven.

Med B&D Lærebrett får du TabPilot (Launch & Lock) inkludert i prisen. Lærebrettet taes i bruk rett ut av esken. Eneste du må gjøre er å gi lærebrettet en nettforbindelse og så koble det til TabPilot styresystem - Kontrolltårnet. Resten styres derfra.